WILT U OPNIEUW UW
ONLINE KOERS
BEPALEN?
WIJ HELPEN U GRAAG.
BIJ UW KLANTEN DE
JUISTE SNAAR
RAKEN?
WIJ HELPEN U GRAAG.
UW ONLINE
DOELEN
BEREIKEN?
WIJ HELPEN U GRAAG.

Klanten om trots op te zijn.

Een greep uit ons portfolio.

Niets is voor ons belangrijker dan tevreden klanten. We mogen ons dan ook verheugen op veel klanten met wie we al jarenlang succesvol samenwerken. Hieronder vindt u een greep uit ons portfolio. Wilt u ook graag uw online koers opnieuw bepalen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Happen en Trappen
www.happenentrappen.nl

Happen en Trappen is dé ideale combinatie van sportief bezig zijn en culinair genieten. Wij ontwikkelden de website, het boeking- en reserveringsysteem en zorgen voor doorlopende internetondersteuning. Ook realiseerden wij de website van het nieuwe concept Happen en Stappen.

Netwerk & Wifi
www.netwerkenwifi.nl/

Een goed WIFI-netwerk in huis en op kantoor is onmisbaar. Steeds meer apparaten zijn draadloos verbonden met uw netwerk. Met de WIFI-oplossingen van Netwerk&Wifi, bent u verzekerd van een snelle en betrouwbare draadloze verbinding.

Thaeles
www.thaeles.nl

Thaeles is een specialist op het gebied van coaching, loopbaanadvisering, outplacement en mobiliteit. Wij ontwikkelden in samenwerking onder andere een nieuwe website, een eigen klantvolgsysteem en digitale instrumenten die worden ingezet bij de dienstverlening.

BCL Instituut
www.bclinstituut.nl

Het BCL instituut is specialist op het gebied van breinleren en breinbegeleiderschap. Wij realiseerden de informatieve website waarop klanten zich ook direct kunnen aanmelden voor de verschillende trainingsprogramma's.

Aktiva Tours
www.aktivatours.nl

Bij Aktiva Tours boekt u de leukste wandel-, fiets- en singlereizen. Wij ontwikkelden de nieuwe website volledig op maat inclusief het achterliggende backofficesysteem. Dankzij de snelle zoekfilters is de ideale vakantie zo gevonden!

Foto van Neerven
www.fotovanneerven.nl

Beelden vertellen vaak meer dan duizend woorden. Bij Foto van Neerven zijn zij zich daar van bewust. Wij ontwikkelden de website waarop u kunt zien waarvoor u bij Foto van Neerven terecht kunt. Laat u verrassen door het veelzijdige aanbod voor alles wat met foto’s te maken heeft.

Kwekerij de Maris
www.kwekerij-demaris.nl

Kwekerij De Maris BV is een gerenommeerd glastuinbouwbedrijf dat smaakvolle komkommers op verantwoorde wijze teelt en verpakt voor de Europese markt. Wij realiseerden de nieuwe, professionele website.

Devadi
www.devadi.nl

Devadi is gespecialiseerd in het realiseren van duurzame comfortabele systemen bij particulieren en midden-klein bedrijf. Wij mochten de website ontwikkelen met alle informatie en veel projectfoto's. 

Aarlese Bouwmaterialen
www.aarlesebouwmaterialen.nl

Aarlese Bouwmaterialen is al meer dan 100 jaar een begrip in de omgeving. Zij zijn een veelzijdig bedrijf dat handelt in bouwmaterialen en binnen- en buitentegels. Daarnaast leveren zij maatwerk natuursteen.

PeBe&R
www.pbenr.nl

PeBe+R Automotive Division BV presenteert zich vanaf eind 1993 op de Nederlandse markt als importeur van accessoires voor de auto. Wij ontwikkelden deze website inclusief een gebruiksvriendelijke webshop. 

UArchitects
www.uarchitects.com

UArchitects (Urban design and Architects) is een urban architectuur studio in Eindhoven. Wij ontwikkelden de meertalige website (Nederlands en Engels).

Jobfit
www.jobfit.nl

JobFit is een initiatief dat is ontstaan uit een samenwerking tussen Thaeles BV en Zelfwerkt BV. Met de oprichting van JobFit is een platform gecreëerd waar zelfstandige professionals elkaar treffen op het snijvlak van maatschappelijk ondernemen rondom mensen met een arbeidsbeperking. 

Fysiotherapie Liessel
www.fysiotherapieliessel.nl

Fysiotherapie Liessel is een gemoedelijke praktijk waar een team van experts voor jou klaar staat. Zij bieden een luisterend oor en adviseren, behandelen en begeleiden jou bij jouw gezondheidsklachten. Wij realiseerden de website waarop alle diensten en teamleden te vinden zijn.

Green Valley Estate
www.greenvalleyestate.nl

Green Valley Estate biedt een fysieke en mentale ruimte voor groei en ontwikkeling. Ze verbinden personen en bedrijven van verschillende achtergronden. Wij mochten deze website ontwikkelen, die zowel in het Nederlands als in het Engels bekeken kan worden. 

Henri van Houts
www.henrivanhouts.nl

Bij Henri van Houts staat kwaliteit, vakmanschap en passie voorop. Wij ontwikkelden de website, waarbij u een goed beeld krijgt van alle prachtige dingen die zij kunnen maken. 

Toon Kortooms Park
www.toonkortoomspark.nl/

Het Toon Kortooms Park in Griendtsveen is de ideale locatie voor een dagje uit. U kunt er genieten van het blotevoetenpad, het Toon Kortooms museum en natuurlijk van een hapje en drankje in het restaurant. Wij realiseerden een sfeervolle website boordevol informatie over alle mogelijkheden die het park te bieden heeft.

AgriCoach
www.agricoach.nl

AgriCoach helpt bedrijven in de agrarische sector door samen in beweging te komen. AgriCoach maakt je visie concreter en stemt hierop mens en organisatie af. In structuur en cultuur. Effectief en efficiënt. Toekomstproof.

Aarts Zwembadbouw
www.aartszwembadbouw.nl/

Al bijna een kwart eeuw is Aarts Zwembadbouw actief in de wereld van water; zwemwater. Wij maakten in goede samenwerking met het vaste reclamebureau de prachtige website boordevol sfeervolle foto's van gerealiseerde projecten.

DSA Beheer
www.dsabeheer.nl

DSA klimaat- & Energiebeheer is gespecialiseerd in advisering, verkoop en installatie van airconditioning, warmtepompen, zonnepanelen, IR verwarmingspanelen en laadpalen. Wij ontwikkelden de website waarop uitgebreide informatie te vinden is over alle diensten.

Hoeve Luyterheyde
www.luyterheyde.nl

Op Hoeve Luyterheyde grazen het hele jaar Brandrode runderen. Aan de rand van de Brabantse Peel op ruim 10 hectaren bos en kruidenrijk grasland gaan dierenwelzijn en natuurbehoud hand in hand. Wij ontwikkelden de sfeervolle website.

Walking Dinner
www.walkingdinner.com

Walking Dinner biedt een groot aantal unieke wandel/dinerarrangementen aan in verschillende Nederlandse en Europese steden. Wij realiseerden het gloednieuwe online platform waar klanten direct hun reservering kunnen maken.

Floricon
www.floricon.nl

Kwaliteitsverbetering is mensenwerk. Betrokkenheid en enthousiasme zijn onmisbaar om de voorgestelde actiepunten te realiseren. Daarom neemt Floricon graag medewerkers bij de hand. Met heldere adviezen en persoonlijke coaching. Verbetering van kwaliteit is stap één. Kwaliteitsbewaking is zeker zo belangrijk. Wij zorgden voor de technische realisatie van de website en voor de ontwikkeling van een geheel eigen online controleportaal.

DataRoute
www.dataroute.nl

Voor DataRoute hebben we een maatwerksysteem ontwikkeld waarmee begeleidingsbrieven volledig digitaal afgehandeld kunnen worden. Het systeem kan daarnaast eenvoudig aan weegbrugsoftware gekoppeld worden dankzij de EBA-standaard.

OndernemenPlus
www.ondernemenplus.nl

OndernemenPlus biedt aan ondernemers inspirerende, praktische en professionele ondersteuning. Wij realiseerden de professionele website en het eigen OndernemersPlatform waarbij klanten digitaal diverse instrumenten kunnen gebruiken.

Hypotheek nodig
www.hypotheeknodig.nl

Bij Hypotheeknodig.nl zijn je geldzaken in goede handen. Wij realiseerden de website inclusief koppeling naar verschillende rekentools voor het berekenen van bijv. de maximale hypotheek.

Liszt Concours
www.liszt.nl/

Het Liszt Concours Utrecht presenteert, ontwikkelt en promoot pianotalenten van over de gehele wereld. Wij ontwikkelden de meertalige website (Nederlands en Engels) en de inschrijfmodule waarbij deelnemers van over de hele wereld zich direct online kunnen aanmelden.

CarPro
www.carpro.nl

CarPro heeft drie vestigingen in Weert, Nuenen en Helmond, die zeven dagen per week geopend zijn. Wij ontwikkelden een website op maat waarop ook dagelijks te zien is wat de actuele openingstijden van de verschillende locaties zijn.

Het Hobbyschuurtje
www.hethobbyschuurtje.nl/

In het dorpje Haler, een rustige omgeving van Midden-Limburg. ligt activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje. Wij verzorgden de website waarop alle activiteiten overzichtelijk gepresenteerd worden. Daarnaast kunnen via de website ook de producten besteld worden die zelf geproduceerd worden (Beauty With Biest en Power With Biest).

M4HORSES
www.m4horses.com/

M4Horses.com is de webshop binnen de paardenbranche en bied talloze producten aan op het gebied van paarden, ruiters en paardensupplementen. Wij ontwikkelden de website op basis van ons eigen platform.

Kunstmarktplaats
www.kunstmarktplaats.nl/

KUNSTmarktplaats.nl is hét online platform voor beeldende kunst. Via de website kunnen kunstenaars hun eigen werken publiceren en daarmee in contact komen met potentiële kopers. De website werkt met een eigen creditsysteem waarbij gebruikers credits direct online kunnen afrekenen.

Bijzonder Brabants
www.bijzonderbrabants.nl/

Bijzonder Brabants verbouwt unieke eigen groenten. De website die ontwikkeld is geeft een uitgebreid overzicht van alle producten en ook de mogelijkheid om deze direct online te bestellen.

BCL Instituut
www.bclinstituut.nl/

Het BCL instituut is specialist op het gebied van breinleren en breinleiderschap. Op de website is alle informatie te vinden over de verschillende trainingen die aangeboden worden en kunnen deelnemers zich ook direct online aanmelden.

Lekdetectie Zuid
www.lekdetectiezuid.nl

Lekdetectie Zuid hanteert voor elke vorm van lekkage de meest geëigende opsporingsmethode. Ervaren medewerkers, ruime ervaring en de juiste middelen en apparaturen garanderen dat het lek gevonden wordt en meestal in korte tijd. Wij ontwikkelden een nieuwe website inclusief een gebruiksvriendelijk offerteformulier.

Kleur en Kado
www.kleurenkado.nl

Voor Kleur en Kado is een maatwerk webwinkel ontwikkeld. Aan de website is ook een aparte dealeromgeving gekoppeld waar aangesloten bedrijven eenvoudig hun inkooporders kunnen plaatsen.

Lumalux
www.lumalux.nl

Lumalux vouwwanden geven uw interieur een ongekende buiten beleving. Wij realiseerden voor Lumalux een prachtige website inclusief een uitgebreide fotomateriaal en een overzicht binnen Google Maps van gerealiseerde projecten.

Carus
www.verloskundigenpraktijkcarus.nl

Verloskundigenpraktijk Carus begeleidt zwangeren tijdens hun zwangerschap en natuurlijk de bevalling. Wij ontwikkelden een sfeervolle website.

Forma Verde
www.formaverde.nl

Als fijn-hovenier zorgt Forma Verde er voor dat uw buitenruimte tot in de puntjes is verzorgd en u optimaal kunt genieten van uw tuin. Wij ontwikkelenden een sfeervolle website, waarop de mooie, inspirerende tuinen goed tot hen recht komen. 

YouRuLe Performance Academy
www.youruleacademy.nl

Zijn alle ogen binnenkort even op jou gericht, maar spring je nog liever uit een vliegtuig dan dat je dat podium opgaat? You can do this! Voor je het weet hangt de hele meute aan je lippen en vind je het stiekem nog leuk ook. You RuLe! gaat je helpen te geloven in jezelf. Wij ontwikkelden voor hen een mooie website. 

Astra Stramon
www.astrastramon.nl

Astra Stramon is een familiebedrijf gespecialiseerd in de finishing touch van uw staalproduct: het afwerken door middel van duurzame methodieken en materialen. Wij bouwden een mooie, overzichtelijke website voor hen. 

49 Trendz
www.49trendz.nl

De mooiste kleding vind je bij 49Trendz in Asten! Met een nieuw logo en een frisse winkeluitstraling gaan ze er volop tegenaan. Wij hielpen hen bij deze nieuwe start met een passende nieuwe website! 

Jan Smeets
www.jansmeets.nl

Mr. Jan Smeets helpt u met juridisch advies, mediathon en procederen. Wij ontwikkelden voor hem een passende website. 

Malle Pietje
www.mallepietje-asten.nl

Bij P. Bankers & Zonen V.O.F., in de volksmond ook wel beter bekend als Malle Pietje, vindt u alles op het gebied van giet- en smeedijzer en allerlei tuin- en binnendecoratie, zowel nieuwe als gebruikte producten. Wij ontwikkelden een op maat gemaakte website, inclusief webshop. 

© 2023 Trendo Communicatie en Webdesign   |   Algemene voorwaarden   |   Privacyverklaring