UW ONLINE
DOELEN
BEREIKEN?
WIJ HELPEN U GRAAG.
BIJ UW KLANTEN DE
JUISTE SNAAR
RAKEN?
WIJ HELPEN U GRAAG.
WILT U OPNIEUW UW
ONLINE KOERS
BEPALEN?
WIJ HELPEN U GRAAG.

Privacyverklaring

Trendo Communicatie en Webdesign verwerkt uw persoonsgegevens op een veilige en zorgvuldige manier waardoor uw gegevens niet in handen kunnen komen van onbevoegden. Wij waarderen uw vertrouwen in ons bureau en voldoen in de behandeling van uw persoonsgegevens tenminste aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG/GDPR). Hieronder leest u hoe wij daar concreet invulling aan geven.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Trendo Communicatie en Webdesign verwerkt persoonsgegevens over u doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Door gebruik te maken van deze diensten gaat u ermee akkoord dat wij uw persoonsgegevens verzamelen en gebruiken in overeenstemming met deze privacyverklaring. Hieronder een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • IP-adres
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekening (IBAN)

Waarom we uw gegevens nodig hebben

Trendo Communicatie en Webdesign verwerkt uw persoonsgegevens, voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • Contact met u op te kunnen nemen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Trendo Communicatie en Webdesign verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals bijvoorbeeld gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we gegevens bewaren

Trendo Communicatie en Webdesign zal uw persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen met anderen

Trendo Communicatie en Webdesign verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Trendo Communicatie en Webdesign blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

In kaart brengen websitebezoek

Trendo Communicatie en Webdesign gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Trendo Communicatie en Webdesign gebruikt enerzijds cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt, kunnen bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden en helpen ons om de website goed te laten werken. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden (tracking cookies leveren ons een logboek van de sites die u bezoekt) zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@trendo.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij vragen we u om in deze kopie uw pasfoto en burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van uw privacy. Trendo Communicatie en Webdesign zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiliging

Trendo Communicatie en Webdesign neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt adequate technische en organisatorische maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met Ramon Weren, telefoonnummer 0493-380861 via r.weren@trendo.nl. Bovendien heeft u te allen tijde het recht om een klacht of bezwaar in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, Bezuidenhoutseweg 30, 2594 AV  Den Haag.

Wijzigingen

Wij kunnen deze Privacyverklaring van tijd tot tijd om uiteenlopende redenen wijzigen door de bijgewerkte versie van de Privacyverklaring op onze website te plaatsen. Wij raden u aan de verklaring regelmatig te bekijken om op de hoogte te blijven van de manier waarop we uw persoonsgegevens gebruiken. De hier getoonde versie is van 1 mei 2018.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Website

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom kiezen wij ervoor om elke website op maat te bedenken, te ontwerpen en te ontwikkelen. Daarbij maken we gebruik van efficiënte technieken waardoor we een maatwerkwebsite snel en betaalbaar kunnen realiseren.

Applicatie

Ondernemen kan veel efficiënter en kostenbewuster met slimme webapplicaties. Webapplicaties combineren de voordelen van internettechnieken met intelligente automatisering. En omdat wij alle software zelf ontwikkelen kunnen we optimaal aansluiten bij uw wensen.

Online marketing

Steeds meer marketingactiviteiten worden op het internet uitgezet. Wij begeleiden bedrijven bij het bepalen van een online strategie, de keuze van de juiste instrumenten en de uitvoering en evaluatie van online marketing-campagnes zoals het inzetten van Google Ads.

Communicatie

Dankzij onze ervaring kunnen wij u goed adviseren over de manier waarop u uw communicatie kunt verbeteren. Graag denken wij met u mee over uw online vindbaarheid, de manier waarop uw processen beter kunnen verlopen en hoe u nog meer uit uw communicatie kunt halen.

Klanten om trots op te zijn

Thaeles - www.thaeles.nl

Thaeles is een specialist op het gebied van coaching, loopbaanadvisering, outplacement en mobiliteit. Wij ontwikkelden in samenwerking onder andere een nieuwe website, een eigen klantvolgsysteem en digitale instrumenten die worden ingezet bij de dienstverlening.

Happen en Trappen - www.happenentrappen.nl

Happen en Trappen is dé ideale combinatie van sportief bezig zijn en culinair genieten. Wij ontwikkelden de website, het boeking- en reserveringsysteem en zorgen voor doorlopende internetondersteuning. Ook realiseerden wij de website van het nieuwe concept Happen en Stappen.

Aarts Zwembadbouw - www.aartszwembadbouw.nl/

Al bijna een kwart eeuw is Aarts Zwembadbouw actief in de wereld van water; zwemwater. Wij maakten in goede samenwerking met het vaste reclamebureau de prachtige website boordevol sfeervolle foto's van gerealiseerde projecten.

Walking Dinner - www.walkingdinner.com

Walking Dinner biedt een groot aantal unieke wandel/dinerarrangementen aan in verschillende Nederlandse en Europese steden. Wij realiseerden het gloednieuwe online platform waar klanten direct hun reservering kunnen maken.

Floricon - www.floricon.nl

Kwaliteitsverbetering is mensenwerk. Betrokkenheid en enthousiasme zijn onmisbaar om de voorgestelde actiepunten te realiseren. Daarom neemt Floricon graag medewerkers bij de hand. Met heldere adviezen en persoonlijke coaching. Verbetering van kwaliteit is stap één. Kwaliteitsbewaking is zeker zo belangrijk. Wij zorgden voor de technische realisatie van de website en voor de ontwikkeling van een geheel eigen online controleportaal.

DataRoute - www.dataroute.nl

Voor DataRoute hebben we een maatwerksysteem ontwikkeld waarmee begeleidingsbrieven volledig digitaal afgehandeld kunnen worden. Het systeem kan daarnaast eenvoudig aan weegbrugsoftware gekoppeld worden dankzij de EBA-standaard.

OndernemenPlus - www.ondernemenplus.nl

OndernemenPlus biedt aan ondernemers inspirerende, praktische en professionele ondersteuning. Wij realiseerden de professionele website en het eigen OndernemersPlatform waarbij klanten digitaal diverse instrumenten kunnen gebruiken.

Hypotheek nodig - www.hypotheeknodig.nl

Bij Hypotheeknodig.nl zijn je geldzaken in goede handen. Wij realiseerden de website inclusief koppeling naar verschillende rekentools voor het berekenen van bijv. de maximale hypotheek.

Toon Kortooms Park - www.toonkortoomspark.nl/

Het Toon Kortooms Park in Griendtsveen is de ideale locatie voor een dagje uit. U kunt er genieten van het blotevoetenpad, het Toon Kortooms museum en natuurlijk van een hapje en drankje in het restaurant. Wij realiseerden een sfeervolle website boordevol informatie over alle mogelijkheden die het park te bieden heeft.

Liszt Concours - www.liszt.nl/

Het Liszt Concours Utrecht presenteert, ontwikkelt en promoot pianotalenten van over de gehele wereld. Wij ontwikkelden de meertalige website (Nederlands en Engels) en de inschrijfmodule waarbij deelnemers van over de hele wereld zich direct online kunnen aanmelden.

CarPro - www.carpro.nl

CarPro heeft drie vestigingen in Weert, Nuenen en Helmond, die zeven dagen per week geopend zijn. Wij ontwikkelden een website op maat waarop ook dagelijks te zien is wat de actuele openingstijden van de verschillende locaties zijn.

Het Hobbyschuurtje - www.hethobbyschuurtje.nl/

In het dorpje Haler, een rustige omgeving van Midden-Limburg. ligt activiteitenboerderij het Hobbyschuurtje. Wij verzorgden de website waarop alle activiteiten overzichtelijk gepresenteerd worden. Daarnaast kunnen via de website ook de producten besteld worden die zelf geproduceerd worden (Beauty With Biest en Power With Biest).

M4HORSES - www.m4horses.com/

M4Horses.com is de webshop binnen de paardenbranche en bied talloze producten aan op het gebied van paarden, ruiters en paardensupplementen. Wij ontwikkelden de website op basis van ons eigen platform.

Kunstmarktplaats - www.kunstmarktplaats.nl/

KUNSTmarktplaats.nl is hét online platform voor beeldende kunst. Via de website kunnen kunstenaars hun eigen werken publiceren en daarmee in contact komen met potentiële kopers. De website werkt met een eigen creditsysteem waarbij gebruikers credits direct online kunnen afrekenen.

Bijzonder Brabants - www.bijzonderbrabants.nl/

Bijzonder Brabants verbouwt unieke eigen groenten. De website die ontwikkeld is geeft een uitgebreid overzicht van alle producten en ook de mogelijkheid om deze direct online te bestellen.

BCL Instituut - www.bclinstituut.nl/

Het BCL instituut is specialist op het gebied van breinleren en breinleiderschap. Op de website is alle informatie te vinden over de verschillende trainingen die aangeboden worden en kunnen deelnemers zich ook direct online aanmelden.

Tree Onderwijsidee - www.treeonderwijsidee.nl

Tree Onderwijsidee biedt advies en begeleiding op maat aan (basis)scholen, kinderopvang, gemeenten en andere instanties die betrokken zijn bij de ontwikkeling van (hoog)begaafde kinderen. Wij ontwikkelden de responsive website waarop diensten en het team gepresenteerd worden.

Lekdetectie Zuid - www.lekdetectiezuid.nl

Lekdetectie Zuid hanteert voor elke vorm van lekkage de meest geëigende opsporingsmethode. Ervaren medewerkers, ruime ervaring en de juiste middelen en apparaturen garanderen dat het lek gevonden wordt en meestal in korte tijd. Wij ontwikkelden een nieuwe website inclusief een gebruiksvriendelijk offerteformulier.

Kleur en Kado - www.kleurenkado.nl

Voor Kleur en Kado is een maatwerk webwinkel ontwikkeld. Aan de website is ook een aparte dealeromgeving gekoppeld waar aangesloten bedrijven eenvoudig hun inkooporders kunnen plaatsen.

Lumalux - www.lumalux.nl

Lumalux vouwwanden geven uw interieur een ongekende buiten beleving. Wij realiseerden voor Lumalux een prachtige website inclusief een uitgebreide fotomateriaal en een overzicht binnen Google Maps van gerealiseerde projecten.

Carus - www.verloskundigenpraktijkcarus.nl

Verloskundigenpraktijk Carus begeleidt zwangeren tijdens hun zwangerschap en natuurlijk de bevalling. Wij ontwikkelden een sfeervolle website.

© 2019 Trendo Communicatie en Webdesign   |   Algemene voorwaarden   |   Privacyverklaring