Trendo Communicatie en Webdesign
Meer informatie Meer informatie Offerte aanvragen
Webapplicatie.

Uw informatie professioneel gestroomlijnd.

Ondernemen kan zoveel efficiënter, betrouwbaarder en kostenbewust met slimme webapplicaties. Webapplicaties combineren de voordelen van internettechnieken (zoals 24/7-toegankelijkheid) met intelligente automatisering. En omdat wij alle software zelf ontwikkelen (dus geen voorgekookte pakketten), kunnen we optimaal aansluiten bij uw wensen. Maar er is meer: vanuit onze grote ervaring kunnen wij u toepassing adviseren die u zelf niet zo snel bedacht hebt. Met maatwerk webapplicaties is bijna alles mogelijk. Uw voorstellingsvermogen is eigenlijk de enige grens. En daarbij helpen wij graag om die grens nog eens een keertje te verleggen. Zodat webapplicaties daadwerkelijk bijdragen aan een verdere expansie van uw onderneming.

Voorbeelden webapplicaties

Klantvolgsysteem
Voor Thaeles (mens, werk, verandering) is een interactief klantensysteem ontwikkeld, waarmee voortdurend actueel inzicht te verkrijgen is in de status van kandidaten en projecten. Het systeem beschikt over meerdere autorisatieniveaus en stroomlijnt diverse werkprocessen binnen de organisatie.

Reserverings- en betalingssysteem
Alle boekingen van Happen en Trappen worden afgehandeld door een uitgebreid boekingsysteem. Alle aangesloten restaurants kunnen inloggen om de reserveringen op hun eigen route te bekijken. Ook zorgt het systeem voor voortdurend inzicht in de boekingsgegevens en is er ook een uitgebreide module voor het afhandelen van evaluaties beschikbaar. 

Testportal
Voor een landelijk project is een testportal ontwikkeld, waarbij gebruikers online een persoonlijke vragenlijst kunnen invullen. Het systeem zorgt vervolgens voor automatische afhandeling van de rekenschema's en een professionele rapportage. Ook het achterliggende CRM-platform is door ons in eigen beheer ontwikkeld.

Natuurlijk zijn dit maar enkele voorbeelden, voor iedere klant en iedere situatie kunnen we een maatwerk webapplicatie ontwikkelen en bouwen. We adviseren u graag over de bijna onbegrensde mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in een maatwerk webapplicatie voor efficiënter werken, neem dan contact met ons op, we maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u.