Trendo Communicatie en Webdesign
Meer informatie Meer informatie Offerte aanvragen
Website.

Website maken? Wij ontwikkelen een website op maat.

Afhankelijk van uw bedrijf kunt u kiezen voor een eenvoudige website, waarop u uw bedrijf presenteert, of juist voor een grote website, met veel ruimte voor actualiteit en interactiviteit. Wat uw wensen ook zijn, wij zijn in staat ze te vertalen naar een professionele website. Uiteraard met oog voor ontwerp, gebruiksgemak en techniek.

Mobiele website en responsive design
Het aantal mensen dat websites bekijkt op een mobiele telefoon neemt snel toe. Daarom kunt u er ook voor kiezen om uw website geschikt te laten maken voor mobiele apparaten. Hierbij is het mogelijk om te kiezen voor een aparte mobiele website, waarbij specifieke informatie wordt aangeboden aan bezoekers met een mobiele telefoon. Ook kunt u kiezen voor responsive design: uw website wordt dan automatisch aangepast aan de schermgrootte van de bezoeker.

CMS Webbeheer: eenvoudig zelf uw website onderhouden
Voor het onderhoud van uw website kunt u gebruik maken van CMS Webbeheer. Dit is een eenvoudig beheerpakket, waarmee u zelf de aanpassingen aan uw website door kunt voeren. Op deze manier kunt u het dagelijks onderhoud in eigen beheer uitvoeren. Uiteraard kunt u voor supportvragen altijd contact met ons opnemen.