Trendo Communicatie en Webdesign
Meer informatie Meer informatie Offerte aanvragen
Internetmarketing.

Goed gevonden worden door uw bezoekers.

Steeds meer marketingactiviteiten worden op het internet uitgezet. Wij begeleiden bedrijven bij het bepalen van een online strategie, de keuze van de juiste instrumenten en de uitvoering en evaluatie van online marketing-campagnes.

Optimalisatie
Om zoveel mogelijk rendement uit uw website te halen, moet deze zo goed mogelijk zijn ingericht. Dat betekent een duidelijke navigatie, goede webteksten en gebruiksvriendelijke klikpaden. Wij helpen u met het optimaliseren van uw website, zodat bezoekers daar goed de weg kunnen vinden.

Zoekmachines
Daarnaast maken wij de website geschikt voor zoekmachines (Google). We zorgen ervoor dat uw website voldoet aan de eisen die zoekmachines stellen en u zo goed mogelijk scoort op relevante zoektermen.

Internetpromotie
Ook voor internetpromotie kunt u bij ons terecht. Door gericht te adverteren (Adwords, bannering) kunt u met een vooraf bepaald budget uw markt nog beter bereiken. Ook adviseren wij u graag over de mogelijkheden van andere vormen van internetpromotie.

Sociale media
De laatste jaren hebben sociale media een grote ontwikkeling doorgemaakt en spelen inmiddels ook binnen internetmarketing een grote rol. Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden van sociale media (zoals Twitter, Facebook, LinkedIn, en dergelijke) voor uw organisatie.