Trendo Communicatie en Webdesign
Meer informatie Meer informatie Offerte aanvragen
Advies.

Onafhankelijk advies over uw website, webwinkel of webapplicatie.

We bouwen al zo’n 15 jaar websites. Voor grote en kleine bedrijven en overheden. Van een eenvoudige startersite of een uitgebreide bedrijfswebsite tot een complexe webwinkel. Dankzij onze ervaring kunnen wij u heldere en praktische tips geven over de manier waarop u uw online communicatie kunt verbeteren. Door met een frisse blik naar uw online communicatie te kijken, kunnen we met verrassende en effectieve voorstellen komen.

Verbeterplan en conversie

Bij een verbeterplan voor een bestaande website (bijvoorbeeld voor het MKB, het kleinbedrijf of een instelling) of de ontwikkeling van een nieuwe website is het van groot belang dat u heel heldere doelen stelt. We kunnen dan doelgericht een website bouwen waarmee die doelen gehaald kunnen worden. Waardoor u dus het meeste profijt hebt van uw investering.

Verbetering positie zoekmachines

Het is belangrijk om al bij de ontwikkeling van de website na te denken over het goed vinden van uw bedrijfswebsite en uw eventuele webwinkel. De verbetering van uw positie in zoekmachines als bijvoorbeeld Google is van wezenlijk belang voor het succes van uw site.

Internetmarketing

Google Adwords is een uiterst effectief internetmarketingmiddel om meer bezoek op uw website te krijgen. Zeker ook voor sites in het MBK en starterwebsites is Adwords heel effectief. Maak gebruik van ons advies om Google Adwords effectief in te zetten.

Social media

Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden van sociale media voor uw organisatie. Want sociale media kunnen een grote waarde voor uw bedrijf hebben. Als u dat wilt, leggen we in een workshop uit hoe u met sociale media aan de slag kunt gaan.

Stroomlijnen informatie

Door de inzet van digitale media voor het stroomlijnen van informatie kunt u sneller inspelen op vragen, fouten worden geminimaliseerd en kunt u altijd en overal bij uw data.

Als u advies wilt over websites en de mogelijkheden van digitale media, neem dan contact met ons op, we maken dan zo snel mogelijk een afspraak met u.